fer-se soci / sòcia

Ser soci de La Tonenca SCCL vol dir formar part d’un projecte cooperatiu que vol treballar per fer realitat la Transició Energètica al nostre municipi.

Volem fer de Tona un municipi 100% sostenible  i a la vegada deixar de dependre de les grans empreses de  l’oligopoliòliques

Per a fer-lo realitat, et necessitem! Fes-te sòci/a i ajudans a tirar endavant els diferents projectes que hi ha en marxa!

Cóm fer-se soci / sòcia

numero-1
numero-2
numero-3

Omplir el seguent formulari amb les teves dades personals i de contacte en cas de ser persona física. En cas de voler enregistrarte com a persona jurídica (comerç, empresa, admisnitració…) fes servir aquest altre.

Al formulari se’t sol·licitará un compte bancari on girar un rebut únic de100€ en concepte de aportació al capital social de la cooperativa. Aquest import es diposita una única vegada i és recuperable si decidiu deixar de ser socis.

Res més! Tant aviat el teu registre s’hagi efectuat satisfactoriament ens posarem en contacte i ja podràs començar a participar!

Cóm fer-se soci / sòcia

1. Omplir el següent Formulari amb les teves dades personals i de contacte. En cas de voler enregistrarte com a persona jurídica (comerç, empresa, admisnitració…) fes servir aquest altre.

2. Al formulari se’t sol·licitarà un compte bancari on girar un rebut únic de 100€ en concepte d’aportació al capital social de la cooperativa. Aquest import es diposita una única vegada i és recuperable si decidiu deixar de ser socis.

3. Res més! Tant aviat com sigui possible ens posarem en contacte i ja podràs participar!